Caelum Gran Reserva MALBEC 2016
SLOŽENÍ: 100% Malbec. VÝROBA VÍNA: Ruční výběr hroznů na dopravním pásu. Hrozny jsou odstopkovány. Macerace po dobu 15 dnů bez použití pektolytických enzymů. Fermentace začíná přidáním speciálně vybraných kvasinek při teplotě mezi 25 a 30°C. 100% vína zraje ve francouzských dubových sudech (různí dřevaři) po dobu 20 měsíců. Malolaktická fermentace. Směs a plnění lahví.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
COMPOSITION: 100% Malbec.
WINEMAKING: Manual selection of grape bunches in conveyor belt. Bunches
are destemmed. Maceration for 15 days without the use of pectolitic enzymes.
Fermentation begins by the addition of specially selected yeast at a
temperature of between 25 and 30°C. 100% of the wine is aged in French oak
barrels (different coopers used) for 20 months. Malolactic Fermentation. Blend
and bottling.
Kategorie: | Červená vína |
---|
VÝROBA VÍNA
LOKALITA: Agrelo, Luján de Cuyo. ROK VÝSADBY: 2000. VÝCHOVNÝ SYSTÉM: Vertikální postavení výhonků. DRUH PŮDY: Jílovitá, vápencová a kamenitá ve spodní vrstvě.
VÝROBA VÍNA
SLOŽENÍ: 100% Malbec.
VÝROBA VÍNA: Ruční výběr hroznů na dopravním pásu. Hrozny jsou odstopkovány. Macerace po dobu 15 dnů bez použití pektolytických enzymů. Fermentace začíná přidáním speciálně vybraných kvasinek při teplotě mezi 25 a 30°C. 100% vína zraje ve francouzských dubových sudech (různí dřevaři) po dobu 20 měsíců. Malolaktická fermentace. Směs a plnění lahví. VÝROBA: 5 000 lahví / rok. VINAŘ: Juan Ubaldini
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
WINEMAKING
LOCATION: Agrelo, Luján de Cuyo.
YEAR OF PLANTATION: 2000.
TRAINING SYSTEM: Vertical shoot positioning.
SOIL TYPE: Clay, limestone and rocks in the subsoil.
WINEMAKING
COMPOSITION: 100% Malbec.
WINEMAKING: Manual selection of grape bunches in conveyor belt. Bunches
are destemmed. Maceration for 15 days without the use of pectolitic enzymes.
Fermentation begins by the addition of specially selected yeast at a temperature of between 25 and 30°C. 100% of the wine is aged in French oak
barrels (different coopers used) for 20 months. Malolactic Fermentation. Blend and bottling.
PRODUCTION: 5.000 bottles / year.
WINEMAKER: Juan Ubaldini
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.