VINICE
VÝROBA VÍNA
POLOHA: Agrelo, Luján de Cuyo.
ROK VÝSADBY: 2009.
VYVAZOVACÍ SYSTÉM: Vertikální pozice výhonků.
TYP PŮDY: Jíl, vápenec a kameny v podloží.
SLOŽENÍ: 100% Pinot Noir.
VÝROBA VÍNA: Ruční výběr hroznů na dopravním pásu. Odstopkování hroznů a začátek fermentace ve francouzských dubových sudech s použitím vybraných kvasinek při teplotě mezi 18°C a 25°C. Malolaktická fermentace. 12 měsíců zrání v nových francouzských dubových sudech (pravidelné míchání během tohoto procesu). Lahvování.
PRODUKCE: 3.000 lahví / rok.
VINAŘ: Juan Ubaldini.
NADMOŘSKÁ VÝŠKA: 1.000 metrů nad mořem.
VÝNOS HROZNŮ: 8.000 kg / ha.
SKLIZEŇ: Ruční
DEGUSTAČNÍ POZNÁMKY
Červené víno třešňově červené barvy. Nabízí velmi elegantní aroma s výraznými tóny růží a čerstvých jahod, a nádechem koření a vanilky díky zrání. V ústech se projevuje jemné tělo a měkké třísloviny.
NEJLEPŠÍ SERVÍROVÁNÍ: Mezi 14ºC a 15ºC
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.